Mladen Mijatovic napisao roman "Ubistvo Jelene Marjanović"
Mladen Mijatović, dugogodišnji novinar TV "Pink", napisao je kriminalistički roman "Ubistvo Jelene Marjanović" u kome će čitaoci moći da pronađu brojne detalje iz istrage jednog od najintrigantnijih zločina u srpskoj kriminalistici, koji do sada nisu objavljeni

Novinar TV "Pink" potvrdio je za Informer da je štampanje knjige počelo u petak i da se očekuje njena promocija sredinom marta, a ubrzo potom i prodaja na kioscima i u knjižarama.
U pitanju je triler, ali zasnovan na svim činjenicama o ubistvu pevačice
"Granda" u aprilu 2016. godine na nasipu u Borči, koje su prikupljene tokom skoro dvogodišnje istrage. U romanu će biti otkrivene vrlo interesantne pojedinosti iz usta istražitelja, uključenih u taj proces. Njihova imena će, naravno, biti izmenjena - kaže Mijatović i dodaje:
- Na ideju da napišem jednu takvu knjigu prvenstveno sam došao zbog ogromnog interesovanja javnosti. Moram da naglasim da ovaj roman nije pisan u novinarskom stilu, isključivo faktografski, već na jedan svima prijemčiv način. To će biti štivo lako za čitanje i, nadam se, interesantno. Takođe se prikazuje rad reportera crne hronike iz jednog sasvim drugog ugla - rekao je Mijatović.

Izvor: informer.rs / Foto InformerNazad na pregled