UBIJENI TRGOVAC DIJAMANTIMA BIO SARADNIK DARKA ŠARIĆA: Napravio je kobnu grešku i izabrao POGREŠNU STRANU! Tada je sat počeo da otkucava
Srpski trgovac dijamantima, ubijeni Đorđe Mihaljević, osim sa našim ljudima u Južnoj Africi, bio je u bliskim i poslovnim vezama sa najbližim saradnicima narko-bosa Darka Šarić!

Mihaljević je, podsetimo, izrešetan u ponedeljak oko 18 sati u klasičnoj sačekuši u Bedfordvjuu, predgrađu Johanezburga, kada je na semaforu zaustavio svoj automobil "porše panamera". Po istom scenariju po kom je ubijen i ubica Željka Ražnatovića Arkana Milan Đuričić Miki, napadači su na Mihaljevića zapucali u trenutku dok je stajao na crvenom svetlu.
Kako naš izvor otkriva, na poznatog trgovca dijamantima pucala su dvojica napadača koji su njegovom "poršeu" prišli na motorima.
- Mihaljević je bio na ručku u jednom restoranu i krenuo je ka svojoj kući. Napadači na motoru najverovatnije su ga
pratili od trenutka kada je krenuo, jer su iskoristili trenutak kada se zaustavio na semaforu. Tada su motorom prišli "poršeu" i suvozač na motoru je zapucao kroz prozor Mihaljevićevog automobila. On je, verovatno već smrtno ranjen, dao gas i pokušao da pobegne, ali je uspeo da pređe samo stotinak metara. Zaustavio je automobil i uspeo da izađe iz njega, ali je istog trenutka pao i umro - izjavio je policijski zvaničnik JAR za južnoafričke medije.

Očevidac likvidacije bio je radnik benzinske pumpe, koji je odmah pritrčao trgovcu dijamantima, ali mu nije bilo spasa.
Kako prenose južnoafrički mediji, Mihaljević je bio u dobrim odnosima s Dobrosavom Gavrićem i Milanom Đuričićem Mikijem, koji je na isti način ubijen u aprilu u Johanezburgu.


Izvor: kurir.rs / FOTO: FACEBOOK
❮ Nazad