OVO JE NOVI DEČKO SELME BAJRAMI
Žena sirena ponovo voli! Najpopularnija bh. pevačica se dosta puta opekla kada je u pitanju iznošenje privatnog života kroz medije, tako da ovoga puta mudro
ćuti o svojoj novoj vezi. Kako Ekskluziva.ba portal saznaje Tuzlanka sa adresom stanovanja – Beč, već neko vreme je u vezi sa Banjalučaninom Zvezdanom Arsenićem.


Pevačica Selma Bajrami duži period izbegava govoriti o svom privatnom životu, naročito kada je u pitanju ljubavni status. Ona se pored standardnih nastupa, posvetila odgajanju svog sina, a njenoj sreći pogotovo nema kraja od momenta kada se skućila i za sebe i svog mezimca obezbedila kuću sa bazenom na mirnoj lokaciji u Beču. Čini se kako je “zverki”
ili “ženi sireni” sve krenulo na bolje, pa je nakon teškog perioda kada je ljubav u pitanju i na tom polju riješila situaciju.
Kako Ekskluziva portal saznaje ona je u vezi sa Zvezdanom Arsenićem iz Banja Luke.

(Uz njega joj osmeh ne silazi s lica)
Zvezdan Arsenić je sin jednog od najboljih skakača sa mostova svih vremena u BiH. Upravo Zvezdan se pojavljuje u Selminom novom spotu za pesmu ‘Rizik’ koju su joj radili Jala Brat i Buba Corelli.
Kada je video ugledao svetlost dana, verovatno niko nije ni pretpostavio da je Selma već neko vreme u emotivnoj vezi upravo sa ovim zgodnim manekenom. Prve sumnje su nastale kada je objavila fotografiju sa njim.
Selma Bajrami nije bila raspoložena da za Ekskluziva.ba portal prokomentariše novu vezu sa Zvezdanom, ali zato fotografija na kojoj se ljube otklanja sve sumnje i jasno daje do znanja kako su ljubavni par.
“Poljubi me u vrat, zbog tebe gubim dah, zbog njega kriziram, k'o nevolja priziva, pogledom hipnotizira, on je kralj rizika”, poručuje Selma u novoj pesmi, a ko zna možda su ovi stihovi namijenjeni upravo za njenog novog izabranika. 

Izvor: ekskluziva.ba


❮ Nazad