Nišlijka je napravila žurku za pamćenje zbog razvoda, a sada baka njenog bivšeg muža ima jedno važno pitanje za nju
- To što je uradila je stvar njene savesti i njenog vaspitanja – ovako je Ljubinka Đokić, baka bivšeg supruga Jelene Rupar prokomentarisala njenu nedavnu nezapamćenu feštu

Nišlijka Jelena Rupar (35) je nedavno u blistavo beloj venčanici sa bidermajerom u rukama i deverušama
koje su joj nosile venčanicu proslavila ekstravagantnom žurkom razvod braka, rođendan i trudnoću. Sada se oglasila baka njenog doskorašnjeg supruga Danijela.

- Nek joj je sa srećom, to što je uradila je stvar njene savesti i njenog vaspitanja. Samo se pitam gde ode onolika njena ljubav sa mojim Danijelom i deset godina njihovog zajedničkog života – ovako je Ljubinka
Đokić, baka bivšeg supruga Jelene Rupar prokomentarisala njenu nedavnu nezapamćenu feštu kojom je proslavila razvod i najavila rođenje deteta sa drugim čovekom.

Danijelova baka i deda Tihomir žive u doljevačkom selu Malošište gde su odgajili unuka i njegovu sestru nakon prerane smrti njihovih roditelja.
ZA RAZVOD SAZNALI OD DANIJELOVOG STRICA
- Otac im je umro u trideset prvoj, a majka u četrdeset petoj godini, mi smo im posle toga bili i otac i majka. Danijel je sa Jelenom bio od 2007. godine, uzeli su se nakon njegovog povratka iz vojske. Bili su srećni, mnogo su putovali, on je otišao u Nemačku na rad u nameri da čim se sredi i Jelenu povede u ovu zemlju.
Za njenu nameru o razvodu saznali smo od Danijelovog strica i strine, nama ništa nije ni rekla niti nam je
unuk o tome pričao – kaže Ljubinka.

Priznaje da ih je odluka o razvodu iznenadila, a još više način na koji ga je bivša snaja proslavila.
- Očigledno da se nešto promenilo, moguće i da se neko treći umešao... Čula sam da je Danijelovoj strini kazala da joj je dosta obaveza, da hoće da živi... Ja joj svako dobro želim, dok je ovde dolazila poštovali smo se. Vest da je slavila razvod nije nas mnogo iznenadila znajući šta smo sve o njoj čuli od ljudi koji je poznaju. To je njen izbor i njeno pravo, budućnost će pokazati da li je to za nju bilo dobro – zaključila je Ljubinka.

Izvor: telegraf.rs / Printskrin: Instagram/Jelena Rupar

❮ Nazad