IPAK ĆE UĆI U ZADRUGU 2?! SLOBODAN RADANOVIĆ SE ZADUŽIO DO GUŠE ZBOG OVE DVE STVARI
Iako je iz "Zadruge" izašao bez honorara, odnosno samo
kao vlasnik jednog od nagradnih automobila, Slobodan Radanović je novac koji je stekao tokom celog leta nastupajući širom regiona potrošio na drugi četvorotočkaš.


Naime, pevač se častio novim "mercedesom A 250" vrednim čak 32.000 evra.
- Sloba je prodao "pasata" kog je vozio do sada, a pored toga je imao i nešto para u kešu.
To je dao za učešće, a pošto to nije dovoljno za ovako luksuzan model, ostatak će plaćati narednih pet godina na lizing - otkrio je izvor za Hit Informer.

- Plan mu je da sebe počasti nekretninom na Dorćolu u Beogradu. Ipak, stanovi su tamo skupi, pa će na to morati da sačeka. Njemu je posle "Zadruge" baš skočila cena, pa sada zarađuje skoro 10.000 evra mesečno. Ukoliko nastavi da radi ovako dobro kao do sada, moći će da iskešira stan za samo godinu dana - otkrio je sagovornik spomenutog lista.
Kako je Luna Đogani ponovo rešila da uđe u rijaliti, nije isključena mogućnost da će Željko Mitrović istu ponudu uputiti i Radanoviću koji bi u Šimanovce mogao da se uputi kroz nekoliko meseci, kada mu popularnost zbog prethodne "Zadruge" splasne, a nastupi se prorode, kako bi i dalje ostao aktuelan, a samim tim i zaradio pozamašnu svotu novca, neophodnu za automobil i stan.

Izvor: pulsonline.rs / Foto:  ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA


 
❮ Nazad