BEOGRAD: BABA UBILA INVESTITORA NA ULICI PA OTIŠLA DA SPAVA
Zorana Trifunovića (58) upucala je sa dva hica iz pištolja Stojanka Stojanović (70), sa kojom se sporio oko
zajedničkog zemljišta na Zvezdari gde je hteo da gradi zgradu.


Stojanka Stojanović (70), zvana Coka, iz Beograda uhapšena je juče ujutru oko 7.50, zbog sumnje da je u Bulevaru kralja Aleksandra hicima iz pištolja ubila Zorana Trifunovića (59). Stravično ubistvo dogodilo se usred bela dana ispred jedne auto-perionice u blizini Cvetkove pijace, najverovatnije zbog sudskog spora oko zemljišta koji su osumnjičena i ubijeni imali.
Telo ubijenog muškarca, koji je navodno bio građevinski investitor, pronađeno je na Ulici Vučićev prolaz, dok je osumnjičena uhapšena u Ulici Olge Jovanović, udaljenoj oko 100 metara. Hitna pomoć je brzo stigla na mesto zločina, ali je mogla samo da konstatuje smrt.
Tri hica
Kako nezvanično saznajemo, u Trifunovića je ispaljeno je tri hica iz pištolja, od kojih su ga dva pogodila.
– Jedan metak ga je pogodio u vilicu, pa je izašao kod slepoočnice, dok ga je drugi pogodio stomak. Ubistvo je snimilo nekoliko kamera i ti snimci će se koristiti u daljoj istrazi – rekao je izvor Kurira, upoznat sa slučajem.
On je dodao da je osumnjičena za ubistvo žena koja nije bila u srodstvu sa ubijenim.
– Oni su imali neki sudski spor oko zemljišta na kojoj je kuća osumnjičene Stojanke. Inače,
ona se nije opirala hapšenju i delovala je kao da ništa ne zna. Nakon zločina je otišla u kuću i sakrila pištolj, presvukla se i legla u krevet. Njen sin, sa kojim inače živi, navodno je spavao
u to vreme. Kada je policija zakucala na njena vrata, navela je da ne zna šta se dogodilo. Međutim, pretresom stana pronađen je pištolj. Uzeta je parafinska rukavica, ali i garderoba u kojoj je bila u vreme ubistva – objasnio je naš sagovornik.


Izvor: dnevnizurnal.com❮ Nazad