MOJ SLOBA JE GEJ! Kija konačno potvrdila sumnje cele nacije
Kristina Kockar u Pinkovoj emisiji "Premijera" rekla da u "Zadrugu 2" ulazi Radanovićev bivši - Mirko Gavrić. Sloba poludeo zbog toga, bacio bubicu i prekinuo snimanje

Kristina Kija Kockar potvrdila je sumnje cele nacije i napokon otkrila da je njen bivši muž Slobodan Radanović gej.
Spekulacije da pevač voli muškarce podgrejane su prethodnih dana kada je otkriveno da Mirko Gavrić, najbolji drug Lune Đogani, ulazi u "Zadrugu 2".
Stric Đole Đogani
Tokom prve sezone Pinkovog rijalitija mnogi su tvrdili kako je Sloba bio u vezi sa ovim producentom i pevačem, a to sada tvrdi i žena koja je sa Radanovićem pet godina bila u braku.
- Kija i Sloba su se u utorak tokom snimanja emisije "Premijera - vikend specijal" žestoko posvađali jer je ona aludirala da je on gej, pa je Radanović čak napustio emisiju. Ona ga je sve vreme peckala i žestoko prozivala. Desilo se da baš tada pored njih prođe
Đole Đogani, rođeni brat Luninog oca Gagija, pa je Kristina odmah dobacila Slobi:
"Evo ti ga stric." On se već tu iznervirao, ali kada mu je rekla da u "Zadrugu 2" ulaze "dve njegove bivše", Luna i Mirko, pukao mu je film - otkriva za Informer dobro obavešten izvor.

OTVORENO PISMO KIJE KOCKAR ŠOKIRALO SVE: Slobodan i MASNOGLAVA
su glavni MAJMUNI CIRKUSA! Dve veoma kvarne i glupe osobe, NAJBOLJA KOMBINACIJA!

Naš sagovornik dodaje da je Sloba toliko pobesneo da je bacio bubicu i prekinuo
snimanje:

- Na kraju su nekako uspeli da ga smire i vrate u emisiju, ali je sve vreme bio ljut.
Rekao je da ne želi više ništa da ima sa Kristinom.

Radanović je potvrdio da je prekinuo emisiju zbog toga što ga je bivša supruga javno prozivala da je gej:
- Otišao sam sa snimanja i rekao da ne želim ništa da imam sa tom ženom! Kad je naišao Đole Đogani, sve vreme me je provocirala. To joj nije bilo dovoljno, pa me je bocnula za Mirka i Lunu. Tada sam rekao: "Ja neću da učestvujem u ovom cirkusu", bacio bubicu, okrenuo se i otišao. Vratio sam se pred kamere samo iz poštovanja prema televiziji Pink - objasnio je Sloba.
Da ne pukne bruka
Priče da pevač ima homoseksualne sklonosti kružile su tokom cele prve sezone Zadruge. Tada se nekoliko mladića oglasilo u javnosti i tvrdilo da su upravo sa Slobom razmenjivali vrele poruke.
Nedavno je Lepi Mića otkrio kako je čuo da upravo Lunin prijatelj Mirko Gavrić širi
glasine da je Radanović biseksualac. Čitavu stvar dodatno je pogrejala Miljana Kulić,
kada je pre nekoliko dana izjavila kako su "Sloba i Mirko bili u vezi, ali su obojica morali da se ožene kako ne bi pukla bruka".


Izvor: informer.rs ❮ Nazad