Dara za koncert u Areni pukla 100.000 evra
Dara Bubamara za svoj prvi solistički nastup u Areni angažovala vrhunske plesače, specijalne video i zvučne efekte, kao i bogatu rasvetu

Dara Bubamara je za koncert u beogradskoj Areni 21. aprila pukla 100.000 evra! Folkerka je novac uložila u organizaciju, rasvetu, tehniku, scenski nastup, plesače i kostime.

Pevačica za ovaj spektakl u najavi nije žalila para, jer će ovo biti njen prvi koncert u Areni, pa želi da sve bude top. - Dara je angažovala najbolje koreografe koji će joj osmisliti scenski nastup, kao i plesače koji će je pratiti na sceni. Uz to, promeniće  i nekoliko kostima, koji se već duže vremena pripremaju specijalno za ovu priliku - kaže izvor Informera blizak pevačici. Osim plesne grupe, Bubamarin scenski nastup upotpuniće i video-klipovi koji će biti puštani tokom koncerta.


- Dara u saradnji sa Dejanom Milićevićem sprema klipove koji će se emitovati na velikim LED ekranima. Ona je mnogo para uložila upravo u tehnologiju, ekrane, rasvetu i ozvučenje kako bi sve bilo na svetskom nivou - priča naš sagovornik.


Kada smo pozvali pevačicu za komentar, potvrdila nam je da sprema spektakl, ali nije želela da kaže koliko je sve to košta.

- O novcu ne želim da pričam, ali da, istina je da nisam žalila ni dinara kada je u pitanju moj koncert u Areni, kojim ćemo pomeriti granice u Srbiji. Moja publika je zaslužila da im priredim veče za pamćenje. Ovo će biti najbolji solistički nastup u mojoj karijeri - uverena je Dara.

Iako sa nestrpljenjem čeka solistički nastup u najvećoj beogradskoj hali, folkerka je do skoro morala da odmara jer je zakačila jak virus.

Koliko god da se radujem Areni, morala sam da pauziram jer sam bila u ocajnom stanju zbog virusa  i zaista mi je od sada zdravlje na prvom mestu - objašnjava Bubamara. Pevačica je prethodnih meseci bila na rigoroznoj dijeti kako bi dovela liniju do savršenstva: - Mnogo sam ponosna na sebe, jer sam i pored virusa uspela da se pridržavam zdrave ishrane koja mi je preporučena. Mislim da nikada nisam bolje izgledala u svojoj karijeri. To mi je mnogo drago, jer moram da izgledam top za koncert - zaključuje Bubamara.

Izvor: informer / Foto Printscreen


Nazad na pregled