I MAME BI U RIJALITI: JEDNA OD NJIH ĆE BITI UČESNICA ZADRUGE 2
Marija Kulić mogla bi da se pridruži ćerki Miljani u drugoj sezoni "Zadruge" ukoliko prihvati primamljivu ponudu od 1.500 evra nedeljno, koliko joj nude producenti televizije Pink.

Majka najpoznatije rijaliti učesnice u Srbiji već je postala prepoznatljiva ljudima, pogotovu publici koja je s oduševljenjem pratila njena gostovanja i uključenja u emisije tokom devetomesečnog trajanja ovog rijaliti
šou-programa. To je bio dovoljan znak čelnicima ružičaste televizije da joj ponude učešće kao regularnom takmičaru koji će se, rame uz rame s Miljanom, od septembra boriti za glavnu nagradu.

Marija je, prema saznanjima, bila zatečena kad je čula da su iz produkcije "Zadruge" spremni da joj plate pozamašnu svotu novcu, ali to nije bilo dovoljno da ona odmah pristane i potpiše ugovor.
- Ubrzo po završetku prve sezone, koja je oborila sve rekorde gledanosti, počeli smo da pregovaramo o nastavku, jer gledaoci od nas očekuju mnogo više nego što smo im do sada dali i pokazali. Smatramo da bi porodica Kulić mogla da bude glavna okosnica sledeće sezone "Zadruge" i radimo na tome da ih privolimo
na saradnju. Za sada pregovaramo samo s Miljaninom majkom. Nije samo novac presudan u ovom slučaju, jer je ona zadovoljna s ponuđenih 1.500 evra na nedeljnom nivou. Kako nam je rekla, već je stekla iskustvo u rijalitiju i shvatila da to nije za nju. Nadamo se da će se predomisliti u narednih mesec i po - kaže izvor, dodajući da je Miljana već potpisala ugovor i dogovorila se o svim detaljima ulaska nje i novorođenog sina Željka u rijaliti od septembra.


Izvor: pulsonline.rs / YOUTUBE/RAS/INSTAGRAM / RAS SRBIJA❮ Nazad