CECA PLAKALA I MOLILA SE DA ITALIJAN PREŽIVI!​ Pevačica teško podnela Veljkov meč u Jagodini
Ražnatovićeva iz svoje kuće na Kipru pratila prenos boks meč svog
sina, koji je u drugoj rundi nokautirao Danila Staćonea. Potresla se
kad je čula da je hitna pomoć oživljavala Veljkovog protivnika


Ceca Ražnatović plakala je i molila Boga da preživi bokser Danilo Staćone, kojeg je nokautirao njen sin Veljko! Folk zvezda je u subotu uveče prvi put pratila prenos boks meča svog naslednika, koji je već u drugoj rundi pobedio Italijana.
Pevačica nije smogla snage da uživo bodri sina u Jagodini, već je gledala prenos iz svoje kuće na Kipru, gde već tradicionalno letuje. A kad je videla da Veljkov protivnik posle nokauta nepomično leži u ringu i da ga na nosilima nose iz dvorane, oblio ju je hladan znoj.
- Ceci je pozlilo kad je čula da je hitna pomoć oživljavala Staćonea. Počela je da plače i molila je Boga da Italijan preživi - kaže izvor blizak pevačici.
On ističe da se Ceca potresla i da je zažalila što te večeri nije bila u Jagodini na licu mesta. Kada su joj javili da je Staćone prebačen u bolnicu i da mu je stanje stabilno, odlučila je da nazove Veljka, ali nije želela da mu govori koliko je emotivno doživela taj njegov meč. Mladi bokser potvrdio je da se čuo s majkom.
- Čuli smo se, čestitala mi je. Prvi put je gledala uživo prenos - rekao je Ražnatović i dodao da je oduševljen velikom podrškom publike:
- Što više ljudi, ja sam motivisaniji. Neverovatan je osećaj kad svaki udarac isprate urlikom.
Ceca je nedavno za Informer rekla da nije zadovoljna što se njen sin bavi boksom.
- Nisam presrećna tim njegovim izborom, jer se ipak radi o sportu koji može da nanese ozbiljne povrede. S druge strane, odlično znam koliko truda, snage i rada ulaže u sebe i da je neizmerno srećan posle svake pobede. Naravno da sam ponosna na njegov uspeh i na to što je postigao. Molim se za svaku njegovu pobedu i da sve bude u redu - rekla je pevačica.

Izvor. informer.rs 


❮ Nazad