Palmina tigrica! Marković obučavao Brenu u kik boksu, a kad je pevačica podigla nogu i zamahnula - zanemeo je
- Nemoj da se neko iznenadi ako na narednom meč Brena bude u sastavu Palminih tigrova - optimistično je poručio Marković

Svečanom prijemu za kik boksere Palminih tigrova i reprezentacije Turske, ministre u Vladi Srbije, ambasadore i druge goste, posle meča koji je održan u Jagodini, prisustvovala je i Lepa Brena, koja je prethodno održala koncert u hali sportova JASSA u Jagodini u sklopu 21. međunarodnog kik boks meča povodom slave Svetog Jovana.
Domaćin ove manifetscaije Dragan Marković Palma, kao iskusan poznavalac ovog sporta , obučavao je Brenu tehnikom kik boksa, udarcima rukom i nogom, a pevačica je tom prilikom rekla da će postati član kik boks kluba "Palmini Tigrovi"!
Pravimo bebu, Ceci ćemo podariti unuče! Veljko Ražnatović progovorio o verenici Bogdani, pa otkrio šta mu za sreću uradi pred svaki meč!
 Brena je veoma brzo savladala osnove tehnike kik boksa, zato nemoj da se neko iznenadi ako na narednom meču, 7. jula 2019. godine, Brena bude u sastavu Palminih tigrova! - rekao je Marković.
Video okršaja Brene i Palme pogledajte u našem videu na vrhu teksta.

Izvor: telegraf.rs 


❮ Nazad