SLOBA ME JE NA KOLENIMA MOLIO DA MU OPROSTIM! Kija razvezala jezik..
Kija Kockar i Sloba Radanović tokom učešća u Zadruzi otkrili su mnoge detalje iz svog privatnog života, a među njima je bilo i to da je Kristina pevaču pronašla prepisku sa drugom devojkom

Kija je po izlasku iz Zadruge detaljnije opisala ovaj period u njihovom životu i otkrila pojedine detalje koje do sada javnost nije znala.
- Imali smo krizu u vezi kada sam Slobodanu pronašla poruke u kojima se dopisivao sa drugom devojkom. Prebrodili smo taj incident, jer me je na kolenima molio da mu oprostim. Mislila sam da nam se takva stvar nikada neće ponoviti i krivila sam sebe jer nismo imali seksualni život - rekla je ona za "Alo VIP".
Jedna od tema o kojoj se mnogo polemisalo jeste i njihov seksualni život, koji kako je Sloba tvrdio, nisu imali dve godine.
- U poslednje dve godine nas dvoje smo retko delili intimne trenutke, zbog zdravstvenih problema koji su uticali na moju želju za seksom. U tom trenutku mi seks nije bio važan i tokom odnosa ne bih mogla da se opustim. Jednostavno bih se stegla i bolelo bi me. Tada sam mu rekla da ću ga razumeti ako želi da raskinemo, jer je on ipak mlad muškarac i treba da bude seksualno aktivan. Međutim, on je odlučio da
ostane sa mnom - bila je iskrena Kristina.

Ona se osvrnula i na Lunu Đogani i prokomentarisala da li joj smeta što ju je Sloba prevario sa devojkom
koja je pre ulaska bila medijski popularnija od njega.

- Smetalo bi mi da je lepša devojka od mene, a sada sam ja popularnija od nje. Njemu je to možda bilo fascinantno, ali zaista ne vidim nikakav kvalitet u njoj. Ni duhovno, ni fizički nije bolja od mene. Ima lepe oči i zube, a sve ostalo je katastrofa - rekla je pobednica Zadrug za ovaj magazin.

Izvor: informer.rs / Foto: pink.rs


❮ Nazad