Da li voliš da se maziš?: Jezive poruke i fotografije koje su devojčici (13) slali pedofili iz Valjeva i Požarevca, Vranja
Tražili su gole slike, slali svoje uz perverzne poruke, a onda pokušali da ugovore seks

Još dva pedofila koji na Fejsbuku vrebaju decu, ovog puta iz Požarevca i okoline  Vranja, otkrili su
srpski lovci na manijake. Jeziva prepiska objavljena je na stranici "Borba protiv pedofilije".

Dva muškarca starija od 30 godina ubeđena da se dopisuju sa 13-godišnjom devojčicom, slali su joj perverzne poruke direktno pokušavajući da stignu do svog konačno cilja i ugovore seksualni odnos. Sadržaj onlajn sačekuše, u najmanju ruku, noćna je mora svakog roditelja.
Prvi pedofil, iz mesta Komanice kod Valjeva, počeo je da vreba žrtvu 18. juna, ne znajući da je u pitanju lažni profil lovca na pedofile. Razgovor je počeo njegovim objašnjenjem da je poslao zahtev "reda radi". Pa ipak, nekoliko poruka kasnije, u roku od dva sata on je već prešao na nepristojne i protivzakonite poruke upućene maloletnici.
Sami možete da pročitate kakve je prostakluke slao i nastavljao da insistira na njima. Znao je da se dopisuje sa više nego duplo mlađom osobom, a na sve to nije mu bilo ni dovoljno što nije ni dobijao odgovore u istom tonu.
Nalog pedofila koji se predstavlja kao tridesetogodšnjak iz Požarevca pronašli smo na Fejsbuku.Na njegovom profilu javna je informacija da ima 758 Fejsbuk prijatelja. Sudeći po tome da su gotovo sve mlađe ženske osobe velika verovatnoća je da je dosad slao pregršt sličnih poruka.
Njegova prepiska bila je nešto"suptilnija", a otpočela je 27.maja.
Mada mu se sagovornica predstavila kao Katarina (13) on je nastavio sa komplimentima "slatka si", "lepa si".
Ubrzo je zatražio da se slika cela i ponudio se da legne sa njom u krevet.
On je umesto vulgarnosti otišao i korak dalje i preko Fejsbuk aplikacije za poruke pokušao da je pozove
i čuje Katarinin glas.

Na svojim društvenim mrežama, za nevericu, Požarevljanin deli sa prijateljima vesti i snimke poput hrabre majke kojoj je otmičar pokuašo da iščupa decu iz ruku, a ona ga je sprečila upucavanjem iz pištolja i apele
za zaštitu životinja i protiv dečijeg rada.


Izvor: telegraf.rs (M.Ro.) / Foto: Profimedia

❮ Nazad