Kija progovorila o političarima, otkrila sa kojim bi odmah otišla na večeru, u koju stranku je učlanjena..
Iako bi sa Dačićem rado ukrstila glas, on nije njen favorit za odlazak na večeru

Kristina Kija Kockar po izlasku iz Zadruge progovorila je o domaćim političarima, a bez dlake na jeziku otkrila je sa kojim od njih bi odmah otišla na večeru i zbog čega.
Međutim, pre svega se osvrnula na pisanja da nju i Slobodana Radanovića zbog nedoličnog ponašanja izbacuju iz "Zavetnika".
- Mi smo porodični prijatelji s njima. Slobodan jeste član, ali ja nisam. Ja ih samo poštujem i cenim kao prijatelje - rekla je Kija na tu temu.
Iako nije član "Zavetnika", Kija jeste član jedne domaće partije!
- Da, učlanjena sam u SPS, a to sam saznala tako što su me u toku kampanje za beogradske izbore
socijalisti zvali da dođem na neki njihov predizborni skup. Pitala sam otkud im moj broj, a oni su mi odgovorili da sam ja njihov član - rekla je Kockarova.

- Zaista ne znam u kojem trenutku sam ja potpisala pristupnicu, verovatno jesam slučajno. Zato sam i pokrenula postupak za iščlanjenje iz te stranke. Međutim, nikako da stignem da odem do tamo, jer su mi rekli da to moram lično da uradim - objasnila je, pa rekla da nije politički pristalica nijedne partije.
- Nisam pristalica nijedne političke partije i ne zanima me članstvo u strankama. Želim samo ono što je najbolje za Srbiju i ko god to može da ostvari, imaće moju podršku.
Kako je član SPS-a pretpostavljalo se da je možda i upoznala lidera te stranke Ivicu Dačića. Međutim, kaže da nije.
- Dačić mi je super lik. Čak je jednom putovao avionom u kojem sam ja radila kao stjuardesa. Sećam se da je sedeo pored mene dok sam radila i tu je zaspao. Mogu da kažem da je vrlo prijatan i nasmejan - rekla je.
S obzirom na to da je počela da se bavi muzikom, a da je Dačić iskusan u tome, Kristina otkriva da li bi zapevala upravo sa njim.
- Veruj mi da bih najradije s Ivicom snimila duet, i to neku pesmu o Begeju, da ne bude stalno Miljacka!
 - rekla je.

Kada je u pitanju lider radikala Vojislav Šešelj, Kija je rekla da bi volela da ga vidi.
- Sa Šešeljom bih volela da izađem na večeru, da mi objasni neke stvari. Kada je bio u „Zadruzi“, on je pokušavao da ubedi Slobodana da voli i poštuje svoju ženu, međutim nije uspeo u tome. Poznajem Slobodana i znam da on voli Šešelja, pa me je Vojislav tu malo i razočarao jer nije uspeo da ubedi Slobu, a verujem da je mogao. Tu je zakazao - rekla je.
Međutim, Vojislav nije prvi na listi onih sa kojima bi volela da ode na večeru. Lidersku poziciju ipak zauzima predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
- Definitivno sa Aleksandrom Vučićem, predsednikom Srbije. Ali ne u smislu da mi se on dopada, nego bih zaista volela da popričam s njim o politici i da čujem neka njegova razmišljanja jer je vrlo inteligentan čovek. Znam da je to vrlo teško, ali, eto, ja bih volela da se to dogodi. Volela bih da je živ Slobodan Milošević, pa i sa njim da večeram, te da i od njega mogu da čujem neke stvari - zaključila je Kockarova.

Izvor: telegraf.rs
❮ Nazad