ANDJELO ZAPROSIO TEODOTU: Nakon Zadruge, rešili da kažu SUDBONOSNO "DA" - Već KUPILI PRSTEN, a tek CENA...
Mladi par odlučio da stane na ludi kamen.

Bivši učesnici "Zadruge" Teodora Džehverović i Anđelo Ranković odlučili su da se venčaju, a već su izabrali i verenički prsten za pevačicu vredan čak 310.000 dinara!
Mlada zvezda i maneken su bili u jednom beogradskom tržnom centru, gde su skoro sat vremena proveli u zlatari, birajući savršen nakit za buduću mladu.
Ranković je posle završetka "Zadruge" zaprosio Teodoru i njih dvoje uveliko planiraju venčanje.
- Mada su mnogi prognozirali da će njihova veza pući čim napuste rijaliti, ona je još jača. Anđelo je zaprosio Teodoru, a ona mu je rekla "da". Iako su u "Zadruzi" stalno ponavljali kako su im karijere najvažnije, ipak su odlučili da svima stave do znanja koliko se vole. Verili su se, a planiraju i svadbu - otkriva izvor blizak paru.
On dodaje da su bivši "Zadrugari" kaparisali verenički prsten koji će Džehverovićeva uskoro nositi:
- Ceo dan su proveli po zlatarama, ali nisu našli ništa što im odgovara. Kada su popodne svratili u jednu poznatu juvelirnicu u tržnom centru, Teodora je Anđelu kao iz stopa rekla: "Želim da probam onaj najskuplji". On joj je odmah uslišio želju. Reč je o prstenu sa brilijantima i belim zlatom, koji je ručno pravljen. Iako košta paprenih 310.000 dinara. Ranković je spreman da za svoju dragu odreši kesu i potroši na prsten honorar koji je zaradio tokom boravka u rijalitiju. Oboma se mnogo dopao, pa su ga kaparisali, a ostalo je još samo da prilagode njegovu veličinu za Teodorin prst.
Pevačicina porodica je dala popularnom paru podršku, a i Anđelova majka Ljiljana i ujak Predrag su konačno "legli na rudu".
- Kada im je objasnio koliko voli Teodoru i šta je sve uradila za njega, popustili su. Oni ni sada nisu baš najsrećniji zbog te veze, ali su rešili da podrže Anđela i da ne staju na put njegovoj sreći. Napokon su
prihvatili buduću snajku, mada i dalje odbijaju da upoznaju njenu porodicu, ali će se vremenom i to desiti - tvrdi izvor.


Izvor: srbijadanas.rs
❮ Nazad