Kija otkrila da će OPROSTITI Slobi, a evo šta će MORATI da uradi ako želi drugu šansu
Kija Kockar otkriva da joj je Sloba poslao poruku da se vide, ali da mu nije ništa odgovorila. Ona je dodala da će se pomiriti sa suprugom ako osvane izvinjenje na svakom bilbordu u Beogradu.

Pobednica "Zadruge" Kristina - Kija Kockar otkrila nam je da je uprkos činjenici da je ona već potpisala razvod, njen još uvek aktuelni suprug Sloba Radanović pokušao da stupi u kontakt sa njom nakon rijalitija, pa ju je upitao da se vide.
- Sloba mi je poslao poruku da se vidimo, ali ja nisam ništa odgovorila. Želim da napravim distancu. Posle svega što mi je učinio to je to. Zaista mislim da više ništa neću učiniti za naš brak i da neću pričati sa njim. Nema potrebe, jer šta taj čovek može da mi kaže - otkriva popularna stjuardesa.
Upitali smo je na koji način pevač može da povrati njenu naklonost i ljubav, a ona nam je u dahu odgovorila:
- Ako zaista želi da dođe do mene, naći će načina. Ja mu se na telefon neću javljati, tako da neka smisli nešto. Neka organizuje koncert, izvinjenje na svakom bilbordu u Beogradu. Neka smisli nešto, ja ne znam. Ako želi da pričam sa njim, jedna poruka mu sigurno neće ispuniti želju da promenim mišljenje, a kamoli nešto drugo. Posle svega što sam videla stvarno sam razočarana, ja to nisam zaslužila. To mi je muž i tako nešto da mi uradi, nemam reči - iskreno je poručila Kristina.
Kockareva je zatim otkrila da su preloman trenutak i konačna odluka da se razvede usledili nakon što je svojim ušima preko snimaka na internetu čula šta je Radanović pričao o njoj u "Zadruzi".
- Svašta se desilo u rijalitiju. Posebno me je pogodilo kad sam videla šta je sve pričao meni iza leđa, a govorio mi da nije tačno. A kad sam izašla videla sam snimak i sve te izjave i kad me je ogovarao kod Lune... Čula sam i razgovor kada je poslednji put pričao sa mamom, to mi je bilo baš strašno jer sam uvidela koliko mene njegova porodica ne voli. Zaista ne mogu više da se borim protiv toga - tvrdi Kristina.
Kija za sada ne želi da se vidi sa Slobodanom, ali kada smo je upitali šta bi mu zapravo rekla kada bi se sreli na ulici, ona nam je poručila:
- Rekla sam mu sve već, ali bih mu dodala i potvrdila to da će se mnogo kajati što je meni učinio tako nešto pred kamerama. Rekla bih mu i da će se kajati što više nismo zajedno - zaključila je Kristina Kockar za "Blic".
Kijin advokat: Očekujem sastanak sa Slobom
Advokat Kristine Kockar, Vićentije Darijević, otkrio nam je da se čuo sa Slobom, kao i da očekuje da će tokom ove nedelje imati sastanak.
- Sa Slobom sam se čuo čim se vratio iz inostranstva. Poslao sam mu SMS, a on me nakon toga pozvao. Dogovorili smo se da se u toku ove nedelje vidimo, tako da očekujem da ćemo uskoro imati sastanak. Nisam ga preko telefona pitao da li će da potpiše zahtev za razvod braka, ali on je pretpostavio zašto ga zovem. On je vrlo racionalan, smiren je bio, samo smo se dogovorili da ćemo se videti kod mene u kancelariji i popričati. Kristina hoće da se to završi na dostojanstven način, verujem da i on ima takav stav. Ako potpiše i Slobodan, verujem da će se to brzo završiti i razvod finalizovati, ako ne bude bilo nekih spornih pitanja i detalja. Trebalo bi da su nedelje u pitanju - kaže Darijević.

Izvor: blic.rs / FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJ


❮ Nazad