PRIJA I FILIP ZARADILI 1.000.000 EVRA OD SVADBE! Novopečeni mladenci uspeli da povrate sav uložen novac u venčanje i još profitirali
Aleksandra i Filip Živojinović dobijali mahom koverte sa 1.000 evra,
pa su prve bračne noći imali pune ruke posla


Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zaradili su od svadbe neverovatnih milion evra! 
Glamurozno venčanje pevačice i menadžera u četvrtak u beogradskom "Belekspo centru" koštalo je Bobu Živojinovića i Lepu Brenu 400.000 evra, ali to nije ništa naspram onoga koliko su mladenci prebrojali prve bračne noći.
Standard 500 evra
800
zvanica je bilo na Prijinoj i Filipovoj svadbi
Prija i Filip su od gostiju mahom dobijali koverte, neki minimum je bila novčanica od 500 evra, a bilo
je mnogo onih koji su im dali i daleko više od toga.

- Mi poznati pevači ne dajemo mladencima ispod 1.000 evra, posebno kada idemo kod nekog našeg kolege na svadbu. A zamislite još kada idemo u svatove kod Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Mogu vam reći da sam ja dala 1.500 evra, sramota me je bilo da stavim manje u kovertu - ispričala je za Informer jedna poznata pevačica i zamolila nas da ne pominjemo njeno ime.
Aleksandra Prijović je želela da ugodi svim gostima, pa je zapevala na sopstvenoj svadbi. Mlada je izvela nekoliko svojih najvećih hitova i podigla sve zvanice na noge. I mladoženja je pokazao zavidno pevačko umeće, pa je odrepovao pesmu "Oči boje duge", koju izvodi Doktor Igi, koji je takođe pevao na svadbi. Najveća euforija je nastala kada se mikrofona latila Lepa Brena.
Ako je svako od 800 gostiju u kovertu stavio 1.000 evra, prostom računicom se lako dođe do zaključka da su se Prija i Filip u petak nabrojali šuški, jer su zaradili najmanje 800.000 evra.
Dom u Beogradu
Osim novca, novopečeni bračni par Živojinović je na poklon od prijatelja dobio i oldtajmer "fiću" kabriolet, čija cena nije ispod 5.000 evra. Mladenci nisu bili uskraćeni ni za poklone brojnih svetskih brendova poput "Versaćea", "Bulgarija" i "Prade", a dobili su i darove od belog i žutog zlata čija je vrednost nekoliko hiljada evra.
Aleksandra i Filip će najvredniji poklon dobiti od mladoženjinog oca i maćehe - luksuznu nekretninu u Beogradu vrednu 200.000 evra u kojoj će mladenci sviti svoje gnezdo.
- Brena i Boba ovih dana razgledaju i pažljivo biraju poklon - skupocenu gajbu za novopečene supružnike.
Još ne znaju da li će to biti kuća ili stan, razgovaraće sa njima pre kupovine. Brena i Boba žele da posle svadbe Aleksandra i Filip imaju raskošni dom u Beogradu, u kom će stvarati porodicu - priča naša sagovornica.

Sportisti i muzičari se veseli do zore
Filipova i Aleksandrina svadba okupila je pola estrade, ali i brojne sportiste, glumce i političare. Među
veselijim svatovima bili su Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Viktor Troicki sa suprugom Aleksandrom, kum Miloš Teodosić i njegova žena, glumica Jelisaveta Orašanin.

Program je na srpskom i engleskom jeziku vodio Voja Nedeljković, a među zvanicama su se našli i Rada Manojlović, Jovana i Željko Joksimović, Marko Kešelj, Adil Maksutović, Đani, Kaća Grujić, Saša Popović,
Kiki Lesendrić, Dragan Kojić Keba, Ivica Dačić, Jovana Pajić i Sale Tropiko, Marinko Rokvić sa porodicom, Veselin Jevrosimović...


Izvor: informer.rs / Foto: Zoran Sinko
 ❮ Nazad