Aca Lukas velikom žurkom proslavio punoletstvo naslednka
Aca Lukas nikada ne štedi kada je reč o njegovoj deci, pa je tako Andreju kupio skupoceni sat marke "U-boat" i priredio mu nezaboravan parti

Aca Lukas je častio sina Andreja za 18. rođendan satom marke "U-boat", koji košta čak 8.000 evra. Folk pevač je baš odrešio kesu, pa je pored skupocenog poklona nasledniku organizovao veliku žurku u jednom beogradskom restoranu.
Ništa ne sme da fali
Lukas ne žali pare kada je reč o njegovoj deci, ali nerado govori o tome.
- Istina je da sam kupio sinu sat, ali ne bih da komentarišem koliko košta. Ja mojoj deci dam onoliko koliko mogu, oni su mi na prvom mestu i pored mene im ništa neće nedostajati - kaže Aca, koji je Andreja dobio iz drugog braka sa Natašom.

Pošto su Lukasova bivša žena i sin do pre tri godine živeli u Nemačkoj, pevač nije često viđao Andreja.
- On se i dalje prilagođava životu u Srbiji, jer je sa majkom ovde došao pre tri godine iz Nemačke. Talentovan je za muziku, krenuo je mojim stopama, polako ovde započinje karijeru, stiče društvo, ali još mora da se uklopi - tvrdi pevač.
Lukas ne krije da mu je žao što je propustio neke momente u odrastanju sada već punoletnog sina, ali kaže da je tako moralo biti.
- Lepše bi bilo da sam mogao uvek da budem pored njega, ali život ti daje smernice gde ne možeš ti da određuješ šta će i kako biti. Njegova majka i ja smo se rastali, nisam bio fizički tu non-stop, ali sam uvek bio uz svu svoju decu. Nisam jedini koji se razveo, ali sam jedan od retkih koji je to učinio bez ikakvih problema. Nisam bio u fazonu da neću zbog dece da se rastajem, jer upravo se zbog dece i treba razvesti, ukoliko u kući ne valja situacija. Sada gledam da nadoknadim izgubljeno vreme, ne zato što imam grižu savesti, već zato što imam i želju i priliku za to - iskren je Aca.
Ponosan na decu

Bez obzira na to što su dugo bili razdvojeni, Lukas je ponosan na Andreja u kakvu je osobu izrastao.
- Ponosan sam i na njega, ali i na ostalu moju decu, jer su na prvom mestu normalni. Kod mene nema neiskrenosti, sve je transparentno. Za sada je tako, a da li ću u budućnosti biti ponosan, to samo od njih zavisi - završava priču otac četvoro dece.

Izvor: informer  / Foto:PrintscreenNazad na pregled