CECINU ĆERKU PROGANJA BOGATI RUS! Anastasija ga oduvala: Pali, imam dečka bre
Ražnatovićeva proživljava pakao u Crnoj Gori zbog imućnog
biznismena iz Moskve koji je danima spopada. Pošto je navikao da dobije sve što poželi, poručio joj je da ga ne zanima što je zauzeta


Anastasiji Ražnatović preseo je odmor na Crnogorskom primorju zbog bogatog Rusa koji je proganja! Ćerka folk zvezde Cece Ražnatović nije ni slutila da će je u Budvi, gde je otišla s drugaricom, danima spopadati biznismen iz Moskve.
Model i buduća pevačica uporno ga odbija jer već duže vreme ima dečka, ali taj muškarac je toliko
navalentan da ona ne zna više kako da se postavi.

- Anastasija je s drugaricom pre nekoliko dana otputovala u Crnu Goru kako bi se opustila i uživala u moru i sunčanju. Ona je već prve večeri izašla u klub, gde ju je spazio jedan Rus, koji je odlepio za njom. On je Tasi i njenoj drugarici poslao piće, koje su one vratile jer nisu želele da ih bilo ko čašćava - kaže dobro obavešten izvor.
Međutim, Rus nije prihvatio odbijanje i nastavio je da se nabacuje Cecinoj ćerki:-
Kada mu je konobar rekao da su devojke vratile turu pića, on se zainatio i prišao Anastasiji. Rekao joj je da mu se mnogo svidela i da mora opet da je vidi, ali nasamo. Dodao je da lepšu devojku skoro nije sreo i pitao ju je za broj telefona. Tasa mu se zahvalila na komplimentima i rekla da ne želi da mu da broj jer ima dečka kog mnogo voli.
Rus, imućan i navikao da ima sve što poželi, poručio joj je da ga ne zanima što je zauzeta! I tada počinje Anastasijin pakao.
- Bukvalno ne prestaje da je spopada. Prati je do njenog stana u Budvi, dolazi na ista mesta gde je i Tasa, obasipa je poklonima, cvećem, bombonjerama, parfemima, zove je da se ona i drugarica provozaju
njegovom jahtom... Anastasija sve odbija i ponavlja mu da je ostavi na miru, ali njega to ne zanima - kaže izvor.

Kako saznajemo, Cecina ćerka će, ako Rus nastavi da je proganja, pokupiti svoje stvari i vratiti se u Beograd.
- Srećom, Rus nije agresivan, ali Anastasija ne želi da njen dečko pomisli da ima bilo šta s njim. Ona ima stabilnu vezu punu poverenja, međutim, nije joj svejedno, pošto ne zna koji je sledeći korak bogatog Moskovljanina - završava priču naš sagovornik.

Izvor: informer.rs / Foto: instagram


❮ Nazad