KIJIN ADVOKAT OTKRIO MANJE POZNATE DETALJE IZ ŽIVOTA OVOG POPULARNOG PARA, PA REKAO ŠTA ĆE PODELITI AKO SE RAZVEDU
Iako su tokom prethodnih deset meseci jedni po drugima prosipali
drvlje i kamenje, novonastala situacija između pevača i njegove
supruge promenila je njihovo mišljenje. Porodice Radanović i Zeljković spremne su da zaborave sve nesuglasice ukoliko im Kija i Sloba
podare unuče.


Majka Kristine Kockar, Nadica Zeljković, zdušno je prihvatila Slobinu i Kristininu priču o rađanju potomaka,
a jedina bojazan koju ima jeste da li će njena ćerka nakon hirurške intervencije koju je imala moći da se ostvari kao roditelj. Kijina kuma Minja otkrila je svojevremeno da je njena prijateljica operisala tumor na materici, a Nadica kroz strah otkriva da ne zna da li će njena naslednica sada moći da zatrudni.

- Visi u vazduhu da li Kija može da ostane u drugom stanju. To samo lekari mogu znati. Valjda nije neki problem to što je ona operisala, ali opet ja ne znam. Nemam pojma, ja se nadam da će sve da bude dobro. Ja bih mnogo volela da dobiju bebu, da mi Kija rodi unuče. Gde ima veće sreće majci nego kad joj je ćerka srećna, a ona je srećna sa Slobom. Dete bi im bilo kao šlag na tortu. Taj hirurški rez koji je Kija rekla da je napravila kako bi odstranila Slobu očigledno nije uspeo. Pa neka ga zašije i neka nastave dalje. Ako na toj rani razviju osećanja, neka im je sa srećom od srca - poručila je Nadica.
Kristinina majka je zatim kroz osmeh dodala da se ona loše snalazi sa bebama, dok je Kristina ljubav
prema deci nasledila od bake.

- Ja nemam pojma sa decom, ali Kristina ih obožava. Ona je vrlo kreativna, i kao dete je bila, dok ja ne znam da ispričam ni bajku, ni basnu, stvarno ne znam. Tvrda sam, a ona je sušta suprotnost. Kad je išla na slave kod Slobe, igrala je žmurke sa decom, zabavlja ih. Ludilo napravi. Voli da mazi, da pazi decu. Ona bi bila sjajna majka. Njen otac očigledno nije bio ljubitelj dece, on se odmah izjasnio. Ni ja nisam neka pristalica male dece, mada, Kija je na baku, ona voli bebe, njoj i Kristini je sve to baš slatko, dok s druge strane meni nije - kaže Zeljkovićeva.
S druge strane, Nadica oštro negoduje kada se spomenu Slobini roditelji i njihov odnos prema Kristini.
Kako nam otkriva, ne brine se da li će Draginja prihvatiti Kiju, već se pita zašto niko nije razmislio da li će ona prihvatiti Slobu koji je njenu naslednicu prevario pred kamerama.

- Ja bih jako volela da čujem Draginjino mišljenje, ona ih sve prihvata kao ćerke, Lunu i Kiju. Ali eto, za sve je Kristina kriva. Šta ima Kristina sa tim da li će Radanovići nju da prihvate, to treba Sloba da reši. Nikad se ne dovodi u pitanje kako ću ja njega da prihvatim, jer svi znaju da sam ja širokih shvatanja. On nju prevario, a svi se pitaju hoće li Draginja nju da prihvati. Ja u najvećem bolu sam tražila opravdanje za njega i shvatila sam da je to život. Nikakva osećanja mržnje nisam imala. Rekla sam joj da ga skloni iz srca, ali ona to nije uradila.
Slobina majka Draginja Radanović nije se baš trudila da sakrije animozitet koji oseća prema naslednikovoj još uvek aktuelnoj supruzi Kristini Kockar. Međutim, nakon najnovijih dešavanja, došlo je do promene. Naime, iako mnogi misle da Draginja i dalje ne voli Kiju, pa i dalje tvrdi da njene namere nisu iskrene, ona
je prijateljicama ispričala da će sve da zanemari ako Kockareva Slobi rodi dete.

- Draginju su itekako iznenadile promene koje su se desile u rijalitiju. Sloba se tako zbližio sa Kijom da svi čekaju trenutak kad će ponovo da se poljube i počnu da se bore za svoj brak. Vidi se da su bliski, ma, on se sav promeni kad mu žena priđe. Lunu Đogani je potpuno zaboravio, izgleda da je to bila samo prolazna avantura. Međutim, Draginju je njegova ponovna prisnost sa ženom i te kako uplapšila - otkriva nam prijateljica porodice Radanović, koja zbog dobrih odnosa sa njima nije želela da joj spominjemo ime javno.
Kako dalje saznajemo, Draginja se razočarala zbog toga što je shvatila da je Luna detinjasta i da bi njihovoj porodici donela više nevolje nego Kija.
- Shvatila je da bi Sloba morao da je izdržava, dok je Kija zarađivala više od njega. Sa druge strane, videla je da je Sloba srećan kada mu supruga priđe. Ona bi volela da ne bude ni sa jednom od njih dve, ali je sada sigurna da će joj snajka biti ona koja je bila i do sada. Ona ju je krivila da Slobu odvlači od porodice, ma baš su se loše slagale. E, a onda je usledila Kristinina operacija, koja je bila prilično ozbiljna, a kako je materica u pitanju, naravno da postoji rizik da li će ikada moći da ostane u drugom stanju i kako će samu trudnoću
da iznese, a Draginja je to odmah shvatila - kaže gospođa, i tu krivi svoju prijateljicu, jer je bila sebična i to
rekla sinu.

- Uplašila se da njen Sloba nikad neće dobiti naslednika, pa kad je shvatila da se zaljubio u Lunu, malo joj
je čak i laknulo, jer bi blogerka mogla da mu rodi dete. E, ali Sloba se vratio Kiji, samo se čeka to zvanično pomirenje, a njoj su se vratili stari strahovi. Pričala mi je: “On bi bio divan otac, znam kakvo je moje dete. Zaboraviću sve Kristinine uvrede samo ako mi rodi unuče, ako Slobodanu rodi dete, to bi njemu bila prava sreća. Ja protiv majke svog unučeta ne bih više ništa rekla, ali ko zna da li bi mi dala i da ga vidim”, jadala mi se. Nije joj lako, ali rešila je da pusti da on sam odluči sa kojom će ostati, samo unuče da joj podare.
Ona i zdravstveno nije najbolje, a svi ovi turbulentni obrti u Zadruzi su joj pogoršali probleme sa srcem.
Sad sluša planove koje Kristina i Sloba prave, pominju bebu, a u njoj zebnja sve više raste. Čula je i kad j
e njen sin pitao ženu da li može da ostane u drugom stanju, a to je ujedno i ono čega se ona sama najviše plaši - kaže Draginjina prijateljica i dodaje:

- Odlučila je da ružnu prošlost ostavi iza sebe, samo ako Kija rodi dete. Oprostiće joj i što je vređala Slobu, vređala njihovu porodicu, zarad dobrobiti sina i njihove porodice, koju se nada da će osnovati. Draginja
svaki dan priča o tome, raspitivala se o Kijinoj operaciji i kakve posledice može imati. Prestravilo ju je kad
joj je jedan od lekara rekao da postoji znatna šansa da će Kristina teško da začne. Nije da je nemoguće,
ali ipak, zbog te hirurške intervencije šanse su joj se smanjile. Slobini roditelji su već stari, uporno ponavljau da im je da dočekaju da im sin izađe iz rijalitija i da se situacija sredi, pa da požive u miru. A i unuče da
vide, tome se baš nadaju - zaključila je prijateljica porodice Radanović.

U Zrenjaninu je očigledno da se strasti nisu stišale u porodicama supružnika, te s neizvesnošću čekaju izlazak Kije i Slobe i konačnu odluku da li će nastaviti dalje zajedno.
Preduzetnik sa kojim je stuardesa uplovila u romansu odmah nakon što ju je suprug javno prevario za „Scenu” ogorčeno govori o sada već bivšoj devojci, i ironično dodaje da su mu Kija i njen suprug Sloba sladak par
Andrija Lazović i Kija Kockar bili su mesec dana u vezi, a potom je stjuardesa ušla u rijaliti kako bi se obračunala sa suprugom Slobodanom i njegovom ljubavnicom Lunom Đogani. Sada, kada je sve gotovo i kada je sasvim izvesno da će se Sloba i Kija pomiriti, Andrija kaže da je u njihovoj kratkotrajnoj romansi
sve gotovo, te da svu sreću želi supružnicima.

- Sa mnom i sa njom je gotova priča. To je to i ja više nemam šta da komentarišem, bitno je da se njih
dvoje vole, da su u ljubavi, to je najbitnije, zar ne? Ja im želim da izdrže u ljubavi - kaže Andrija ironično, a potom i smeje.

Kada smo konstatovali da je Kija javno rekla da ga ne voli, iako je priznala da je osećala simpatije i emocije prema njemu, ali i na pitanje da li on nju još uvek voli, kaže:
- Ja volim samo sebe. Sebe volim najviše, a koga još volim, to je moja stvar - kaže Andrija za „Scenu”.
Inače, Andrija, koji živi u Budvi, sve vreme je bio uz Kiju i slao joj poruke podrške. Proverili smo da li razmišlja o tome da je pozove da se vide u četiri oka kada ona izađe iz rijalitija, te šta bi joj tada prvo
rekao:

- Nisam razmišljao o tome da li ćemo se videti posle „Zadruge” jer se sve brzo desilo. Iskreno, zaista sada
o tome ne razmišljam. Ni tada, ni sada - dodaje on.

Uprkos tome što je ona javno priznala da voli supruga, a ne njega, Andrija se dobro oseća.
- Kako se sada osećam je samo moja intima, sve je u redu i ja ne želim više o tome uopšte da govorim, hvala vam - završava on.
Podsetimo, Andrija je nakon Kijinog javnog priznanja kada se pred milionskim auditorijumom odlučila za Radanovića, a ne njega, na društvenim mrežama objavio status u kojem je zapravo objasnio o čemu razmišlja:
„Šta mislim? Mislim da su baš jedan skladan par, pun ljubavi, harmonije i poverenja. Želim im sve najbolje... pa da izdrže makar sedam dana posle Zadruge bez prevara.“

Izvor: pulsonline / Foto: insttagram
❮ Nazad