DRAMA ANABELE ATIJAS: Nisam mogla da podnesem to što su Luni radili, ZAVRŠILA SAM NA TABLETAMA ZA SMIRENJE..
Anabela Atijas optužila je statiste koji su učestvovali u zadatku "Čudne pojave" da su prešli granicu pristojnosti i seksualno uznemiravali Lunu Đogani, jer su je, "bez njene dozvole, dodirivali tamo gde je
ponižavajuće za svaku ženu"


Anabela je nakon sporne situacije apelovala da se prekine uznemiravanje njene ćerke, a pevačica je
ispričala da je poslednji incident u Zadruzi teško podnela.

- Završila sam na lekovima za smirenje zbog onoga što se desilo Luni u zadatku "Čudne pojave".
Ni u jednom trenutku se ne osećam kao žrtva, niti imam nameru da to pravim od svoje ćerke, ja sam samo žena i majka koju je ova situacija veoma uznemirila - rekla je Anabela Atijas i pojasnila:

- Mene je uznemirio način na koji se oni ophode prema nekome ko treba da se ponaša kao da se ništa ne dešava. U jednom momentu Luna je bila vrlo uznemirena i žalila se da su je ti muškarci pipali. 
Ponašanje ove dvojice statista nema apsolutno veze sa produkcijom TV "Pink" niti sam dovela pomenutu u pitanje. Što se tiče zadatka "Čudne pojave", vrlo je interesantan, ali postoje granice koje su u ovom slučaju odredili očigledno sami statisti.
Na čast onima koji od mene kao majke očekuju da ne radim svoj posao, dok se oni brane time da
imaju pravo da rade svoj posao - kazala je Anabela.

- U ponoć me je pozvala žena koja se predstavila kao vlasnica agencije za statiste i počela je da mi preti,
i to sa nepoznatog broja, što jasno govori o tome da je neprofesionalna. Kakav gazda, takvi zaposleni. Kao žena, najmanje što je mogla jeste da mi se izvini za nešto što produkcija nije dala kao zadatak. Prešli su granicu, što se na snimcima i vidi. Luna nije bila jedina koja se žalila na to da su je dodirivali tamo gde je ponižavajuće za jednu ženu koja na to nije sama pristala - rekla je pevačica.

Podsetimo, Anabela se nakon neprimerenog ponašanja statista prema njenoj ćerki Luni oglasila na društvenim mrežama. 
- Kakvi frajeri! Pipaju devojku koja ne može da se brani. Pitam se imaju li hrabrost da to isto ponove i na svojoj mami ili sestri? Stop seksualnom uznemiravanju - napisala je Anabela, koja je objavila klip, koji je kasnije i obrisala.
Ubrzo potom, usledio je i odgovor iz agencije, koja je angažovala statiste za učešće u zadatku.
- Šokirani smo izjavom Anabele Atijas da je neko od naših statista seksualno uznemiravao Lunu! U sklopu zadatka naši statisti su ušli u Zadrugu kako bi bili deo jednog od najzanimljivijih zadataka "Čudne pojave", u kojem zadrugari ne smeju da reaguju na iste. 
Naši statisti su ušli i pokušali da sve zadrugare isprovociraju kako bi napravili grešku. U situaciji koju je Anabela Atijas, očigledno očajna u želji da od svoje ćerke napravi žrtvu i tako je dovede do pobede, okarakterisala kao seksualno uznemiravanje, Luna je mogla da se pomeri i ode sa kreveta, a da pritom ne napravi grešku! 
U našem timu rade profesionalci, koji su i ovim angažmanom to dokazali, a tužno je da neko čist humor pokušava da pretvori u tragediju i patetiku. Čak je i sama Luna jedva izdržala da se ne zasmeje i vidi se
da joj je sve ovo bilo zabavno - kažu u agenciji koju je za ovaj zadatak angažovala produkcija.


Izvor: informer.rs / Foto: printscreen


❮ Nazad