Ovde živi ANDREANA ČEKIĆ, popularna pevačica
NEKI NAŠI PEVAČI SA ESTRADU IMAJU VIŠE RADNIH DANA NEGO ODMORA, A JEDNA OD TAKVIH JE SIGURNO I ANDREANA ČEKIĆ, KOJA ČESTO NASTUPA NA ROMSKIM SVADBAMA U PARIZU, FRANKFURTU I BEČU.

Tu uvek ima i najviše para, a jedna od takvih je i ANDREANA ČEKIĆ koja se dokazala na ovakvim
nastupima i ima redovne tezge na takvim mestima. Koliko dobro ide njoj na tezgama, najbolji primer je i luksuz u njenom stanu.

Andreana je u intervjuu za Pink.rs govorila o svom životu, a otvorila je vrata svog stana u Beogradu, u kojem živi sa svojim suprugom i klavijaturistom Ivanom Miladinovićem. Zavirili smo u njenu dnevnu sobu i kuhinju, kao i spavaću sobu. Očigledno je da se kuhinja rijetko koristi za pripremu hrane, pa ju je lakše održavati. Fotografije ispod možete da pogledate, mi smo zabeležili ovo u domu ove pevačice.
Njena spavaća soba izgleda zaista sjajno, a pogledajte i trpezariju i dnevni boravak
Andreana Čekić je u poslednje vreme postala jedna od najpopularnijih naših pevačica koja nastupa širom sveta kao što smo i već rekli. Jedna od naših najpopularnijih mladih pevačica.
Popularna je bila po svojoj smeđoj kosi, ali se nedavno i ofarbala, pa je po drugi put u životu postala plavuša. Iza sebe ima neke hitove, a proslavila se u Zvezdama Granda kada je pevala pesme narodnjaka, a najviše pesme ANE BEKUTE za koju je rekla da joj je jedna od najdražih i najomiljenijih pevačica.

Izvor: nestonovo.info
❮ Nazad